Saya baru lepas keguguran semalam.Dah nak masuk week 12.First baby.Tlg doakan sy ada baby lg

Selalunya berpantang keguguran berapa lama yer?

4 Các câu trả lời

saya pantang 2 minggu je. jaga makan, bertungku, mandi herba . habis pantang, berurut. start makan folik after 3day keguguran sampai pregnant n misi bagi obimin . gugur 2/2/22 , period 22/3 . then pregnant semula.orang kata keguguran cepat lekat. tapi ikut keadaan usia kandungan masa keguguran, kalau dah belas2 week baru gugur,better rehatlah dulu

1y trước

Okayy tq awak

saya pantang 2 minggu lepastu urut . saya 1st pregnancy pun gugur 12w . saya tanya doc bila boleh pregnant semula doc suggest 3 bulan biar rahim betul² pulih . lepas 3 bulan 3x period saya pregnant semula . folic acid terus continue ya sis . jgn tinggal .

1y trước

Tq tau share info

sma mcm sama first prgnt haritu gugur nk masuk 12week.. tp skrang dh prgnant smula slps sbuln ggur.. in sha Allah lpas ni rezeki sis plk.. org ckp cepat lekat lepas ggur..

1y trước

Haa tula org ckp lps gugur mmg lebih subur cpt lekat

saya doakan sis 😀

1y trước

Tq awak