Anak Angkat

Hai mommy semua,Group ini banyak membantu saya dalam besarkan anak angkat sy dari newborn sampai now dh 1 tahun, info sgt2 mudah nak cari n semua yg tak kedekut share ilmu , malangnya ibu kandung akan ambil semula dlm waktu terdekat sy tiada hak untuk halang..kerana dia adalah ibu kandung, minta doakan anak ini sentiasa sihat dan baik2 sahaja selepas ini dan sy kuat, terima kasih warga2 group ini untuk 1 tahun ini 🫠♥️

15 Các câu trả lời

Allahu. Mudahan Allah gantikan kehilangan dgn kesedihan puan dan suami dgn yg lbh baik drpd sisi-NYA. 😭

5mo trước

Aamiin tq puan

masa sis ambik tu ada pejanjian itam putih x..or masa serah tu dia bg mcm tu je.

5mo trước

semoga dipermudahkan segala urusan sis n suami, tuntut je hak, pastikan dia betul² jaga laa ank dia tu, jngn gi jual kat org lain pulk, tanya kabar x, tau² nk ambik balik, semoga Allah persulitkan urusan dia klau niat dia x baik.. 😣

Haih kesian kat sis. Boleh ke macam ni? Suka2 bagi org, suka2 minta balik.

5mo trước

Sy dh beritahu pada jkm ttg nie, jkm kata mak ada hak n first sy ambil budak nie waktu baru lahir pun mcm2 kesan pada badan seolah xdijaga dgn baik,sy ada jelaskan pada jkm tpi mereka jawab mgikut apa mereka tahu sahaja

msti dia akn trcari2 mak angkt dia nnti.. sbar ye sis

semoga terus kuat sis..🥹

5mo trước

Aamiin tq sis ♥️