Bayi 8 bulan jatuh katil

Salam , baby sy baru jatuh katil tdi menanggis kuat, sy trus angkat dia , and baby adaa muntah skali banyak jgk, baby bru lepas mkn masa tu. Sy dh tuam kwasan benjol and dh smakin surut , sy akn pantau sampai ptg ni klo ada yg xokay sy akn trus ke klinik , baby muntah skali tu bahaya tak? 😔 saya mohon semua tlg doakan ank sy sihat dan xdak kecederaan apa² , terima kasih.

2 Các câu trả lời

Better bawak pi hosp. Sbb muntah banyak kali pun ad faktor2 bole dapat darah beku. Itu pengalaman saya la doc ckp mcm tu.

baby awk mcmmn skrg ye