Perut Mengeras

Hai Mommy Semua sekarang Saya Dah 36w3d Second Baby Mggu Depan Saya Dah Kena Serah Diri Dekat Hospital N Akn Di Induce Sbb Saya Ada gdm on Metformin,Sekarang Perut Rasa Kerap Sangat Mengeras,Rasa Cekang Sangat Perut Nie.. Doakan Saya Di Permudahkan Bersalin Nanti Ya Mommy Semua,Dan Saya Doakan Semoga Mommy Yg Sama Dgn Saya Di Permudahkan Bersalin Juga..☺

1 Trả lời

better g spital sis x pun pg kk... da hujung2 ni

5y trước

Tapi Xdak trun tnda apa2 Lagi.. hnya fake contraction ja,org ckp klau suka mgeras normal..Harap bby Tggu smpai date yg di tetapkan. .😊tq sis