serah diri

Esok 38week 2days dh kena serah dri di hospital... Prgnant ade drah tggi n dgm.. tpi gdm on diet.. ibu2 doakan sye di permudahkan bersalin yea. Slalu jgak ckp ngan baby spya kluar sblum kne induce.. ada tips x ibu2 semua supaya bersalin sblum kne induce?? Sye jga doakan ibu2 yg nak bersalin d permudahkan.

3 Các câu trả lời

sis..sy pn gdm on diet n ade hypertension jugk tp x on ubat drh tggi just ubat cair drh n kalsium je..now dh 38w5d tp dr xd3 suroh serha diri pn..sis serah diri tu sbb dr yg bg date ke? sbb dr pakar just ckp jgn over date shj..x ckp lak bila sy nk kne srah diri..so cm confused skrg..

3y trước

mse kat klinik je tggi sbb nervous kot..145/90 mse tu bru nk bukk buku mggu 10..then lps 2 dr soh monitor kat rumah kne bli bp reader tu buat 2hari skali ok je reading kat rumah range 110/60..sbb tu x on ubat drh tggi..just ubat cair drh n kalcium je..

amin. semoga urusan sis dipermudahkan

amin