Hai mommy semua saya mau tanya saya pregnant 5week 5 hari ada keluar cecair warna coklat normal ka m

Hai mommy semua saya mau tanya saya pregnant 5week 5 hari ada keluar cecair warna coklat normal ka mommy saya risau.. last period 22 hari bulan 3.. saya harap sangat Kandungan saya baik2 saja🥹 penantian 5 tahun 😥 manalah tau ada mommy yang ada pengalaman bole kongsi dengan saya😌#ingintahu #SeriusTanya #bantujawab #bantusharing #Sharing_dong_Bund #ingintahu

Hai mommy semua saya mau tanya saya pregnant 5week 5 hari ada keluar cecair warna coklat normal ka mGIF
7 Các câu trả lời

sis dah pergi scan ke? nampak tak

2mo trước

em smoga yang baik baik sahaja. saya baru dua hari lepas buat upt positive