Hai mommy semua saya mau tanya saya pregnant 5week 5 hari ada keluar cecair warna coklat normal ka m

Hai mommy semua saya mau tanya saya pregnant 5week 5 hari ada keluar cecair warna coklat normal ka mommy saya risau.. last period 22 hari bulan 3.. saya harap sangat Kandungan saya baik2 saja🥹 penantian 5 tahun 😥 manalah tau ada mommy yang ada pengalaman bole kongsi dengan saya😌#ingintahu #SeriusTanya #bantujawab #bantusharing #Sharing_dong_Bund #ingintahu

Hai mommy semua saya mau tanya saya pregnant 5week 5 hari ada keluar cecair warna coklat normal ka mGIF
7 Các câu trả lời

Saya pun sama, masa minggu 4. spotting dan keputihan coklat mcm bercampur darah. Pastu sekitar bawah buku lali kaki berdenyut. saya bed rest saja x buat apa pun hampir 2 minggu. Sampai hilang denyut tumit dan tak ada cramp di ari ari. sekarang alhamdulillah dah minggu 8. yang first saya gugur, ada tanda sakit dan spotting tapi saya tak tahu saya pregnant. Saya buat kerja rumah macam biasa, tup tup sakit, gugur minggu 6. Yang kali ni ada juga yang sarankan saya cucuk kuatkan rahim. Tapi sebab lepas tu okay, saya tak pegi

2mo trước

oh Yeke.. sekarang ni Sya kat hospital sbab berdarah dah macam period tapi upt positif.. dokter cek dekat bawa Blum ada jatuh.. cuma dokter pesan kalau darah nnti 2 hari mcm tu berenti berarti baby jadi.. kalau darah trus kkuar berketul makna nya jatuh smoga tiada apa2 la nanti sbab Sya risau hampa

sama la saya. last period 21/3 🥰. saya pegi kk nurse tak cakap apa pun. cuma nya kalau berlaku lagi, terus ke emergency hospital katanya. ubat apa dia tak bagi 😅. saya pun risau. tapi spotting saya tu 1 hari je. alhamdulillah skrg dah takde. semoga pregnancy kita sama2 berjaya 🫶🏻

2mo trước

Saya Pon bleeding sikit,pergi klinik swasta scan,pastu cakap kat Dr ad bleeding,nnt dia bagi kertas ada cop Dr,kena beli ubat kuat rahim Kat farmasi..harga keras sikit la untuk 2 minggu rm120,

saya pon skrg ada keputihan yg mcm light coklat gitu. Bukan warna coklat pekat mcm habis period tu. tp ni mcm keputihan pekat tu. Dulu warna kuning. skrg jadi kuning coklat mcm tu. Risau jugak ni takut jadi apa2. Esok baru nk gi klinik sbb ada app repeat scan

sy 8weeks , dah 5hari spotting coklat, pergi scan doc ckp jantung baby ok je. insyaAllah awk ok je tu.

2mo trước

sekarang ni saya dekat hospital sebab keluar darah .. rasa macam period tapi upt positif terang ja😭

sy dh 2 minggu lebih spotting scan okey je xtau la sbb apa .

sis dah pergi scan ke? nampak tak

2mo trước

em smoga yang baik baik sahaja. saya baru dua hari lepas buat upt positive