selamat bersalin

Hai mommy semua..just nk share sy selamat bersalin pada 11/4/20@ 9.14am ceazer... Walaupun mghadapi kesukaran ketika pembedahan...bleeding,rahim luka dan tidak mengecut... alhamdulillah...skrg dlm proses pemulihan...now day 8 berpantang...baby sihat..sy pun semakin pulih walaupun kdg2 sakit yang amat sgt...tp bila tgk muka baby..hilang semua sakit... Pengalaman yg amat menyakitkan tapi sy bsyukur semuanya selamat dan dipermudahkan... sepatutnya due 25/4/20...tp diawlkan pada 11/4/20... Kita merancang tapi allah yg menentukan... For semua mommy2 yg menunggu hari utk bersalin...jgn takut..sbb kita berjuang utk zuriat kita...

selamat bersalin
51 Các câu trả lời

Tahniah utk ibu n ank.. semoga ibu semakin sihat.. insyaallah 😊