Tips minum susu

hai mommy semua, nak Tanya Masa awal pregnant sy x lalu susu ,mcm² jenis susu minum xlalu sgt ... sekarang baru masuk 2nd trimester Ada tips x nk bg lalu minum susu.. risau sbb xbole langsung minum ..?

6 Các câu trả lời

Sye pulak tak lalu minum susu tapi baby dalam ni semua susu boleh masuk..bg la susu ape pun walapun rase loya nk telan tapi tk muntah pun..

5y trước

Alhamdulillah..kdg2 mommy yg boring dok minum susu jaa..pagi minum anmum tghari minum dutchlady malam minum fernleaf😂

Saya minum susu berperisa dlu. Coklat ke, strawberry ke tak pun perisa kurma. Bila dah hilang mual tu baru saya tukar minum susu biasa.

5y trước

Sedapnye susu strawberi. Saye pun tak lalu susu biase. Nanti saye nak try yg bererisa la. 😍

Kalsium yg penting dari susu tu..kalau tak bileh susu,cari pengganti mknn lain yg ada kalsium

saya doktor bg pil calsium sbb saya jarang & susah nk minum susu...satu hari 1 biji..

Sy minum ssu fernleaf,nespray or evryday..then dcampur ngan nestum n oat..

5y trước

Wlcme..🤗🤗

sy pum xselera minum susu sis.. tp tahan je sbb susu kn..😂😂

5y trước

kita campur miloo... bygkn i milo je.. tp tu la.. 😣😣😣