Susu anmum

Boleh tak lepas buat susu anmum tu kita bekukan dalam freezer ?buat macam aiskrim .. sbb sy x lalu sangat minum susu anmum ni rasa nak muntah ja bila minum cair²

2 Các câu trả lời

Dulu sy pernah baca kata nye anmum ni gula tggi dan akn buat baby besar... So sy pon xpernah minum anmum.. Sy minum susu farm fresh y low fat tu, sometime susu hl.. Kalau dah x lalu sgt sy minum y coklat sesekali

xboleh minum susu pregnant, boleh je minum susu kotak dutch lady ke ape2 nama Pon boleh. jnji susu je. susu coklat Pon boleh sis