LATE PERIOD AND NEGATIVE !!!

hai mommy semua , my last period on 17th mei but sampai sekarang tak muncul² period tu .. cek UPT negative cek klinik and hospital jugak negative yang ada CYST AND PCOS je .. apa perlu saya buat ye .. any idea and suggestion ?? sy masih ikhtiar nak ada baby tapi nasib tidak menyebelahi sy lagi ..

1 Trả lời

Rezqi mungkin blum sampai lg. Saya doakan awak lekas sembuh drpd Cyst dan PCOS. Jgn putus asa. Masih ada harapan. Teruskan amalan pemakanan dan penjagaan jasmani dgn baik.