Bukak buku pink

Hai mommy saya nak bukak pink nnty. Tapi nurse suruh amik darah untuk apa yea? Ada apa apa pesanan tak atau ap2 yg perlu saya buat sebelum amik darah?

2 Các câu trả lời

Hi awak pergi kk yg terdekat bg tahu nak buka buku pink. Mmg kena ambik darah depends lah klinik mana yg awak pergi. Mybe nak tahu awak darah jenis apa and nak tahu hb semua tu untuk checkup seterusnya

2y trước

Jadi just standby badan jelah? Xperlu makan apa apa ke puasa ke kan?