1st booking bukak buku pink

assalam dan hi, nk tny 1st booking bukak buku pink kat kk ni biasanya kne buat masa miggu keberapa ye? and kena puasa x? sbb dorg akan amik darah kan? Tq in advance ye #firstpregnancy

2 Các câu trả lời

Waalaikumussalam. Sebelum 12 minggu. Tak perlu puasa sis. Macam sy 1st day dorg akan mintak details kita & family,isi buku pink,dorg akan terangkan semua. 2nd day baru dorg akan suruh puasa atau tak,amik darah atau tak,minum air gula atau tak,scan semua. Tu je klu tempat sy ☺

x perlu puasa