sakit punggung

Hai mommy.. sape pernah sakit bahagian tulang punggung tu..? 10 week.. rase ngilu2.. duduk lama x selesa.. berdiri lama pun x selesa.. ya allahh.. perit betul.. berapa lama kebiasaan sakit ni ye..?

sakit punggung
18 Các câu trả lời

Sama la saya pon tengah megalami sekarang. Dah laa kerja office duduk jew tak tahu nak buat macam mana 😌

saya pun tengah mengalami sekarang dah 20week doktor suruh ambil vitamin D utk kalsium

tengah lalui sekarang 18+week...sakit tu smpai bawak ke peha kn...

better pergi Chiropractic..saya dah pergi. alhamdulillah tak sakit dah..

klau sya sakit bhgian pingng.rsa ngilu2.tak slesa sangat..

Sama la. dduk lama je X boleh haih sakit rasanya

sampai bersalin..

ya