Sakit tulang punggung

Sape yg lepas bersalin ada sakit dekat tail bone tu? Tulang di tgh2 punggung. Ya Allah sakit nya esp kalau duduk lama. Normal ke? Sebelum mengandung n masa mengandung takde pulak. Lepas bersalin ni baru rasa sakit.

2 Các câu trả lời

sy 2 taun lbh kena camtu.. lepas branak xleh bgn..duduk..sakit Allah y Tau..tp sakit tu ansur ilang sikit2 tp bertaun utk sy baru ilang..tu pun lepas sy beranak ank y lain..Mase sakit tu dah bgtau doc..bkn berkaitan tulang..tp mgkin trauma d bhgian tulang ekor tu smasa proses meneran or kite lwn sakit smsa contraction kuat..

9mo trước

Oh yeke? Aduiiii. Saya bekerja mmg duduk je. Sakitnya rasa mcm nak tercabut punggung tu 😂 Nak kena mengandung lagi ke mcm mana ni 🤣🤣

ee sama.. sy punya package dgn kaki sekali rasa sengal2.. asal eh. bila dah bersalin ni auto badan rasa lain sgt kan😢