isi buku merah

Hai mommy... Nk tnye.. Bila kita dh rasa beby kita dh bergerak.. kat dlm buku merah tu kita isi terus ke atau nurse nanti akan ajar mengisi?

14 Các câu trả lời

dah masuk 7 bln blh trus catit x paya tunggu nurse @ doktor suh. tp slalunya nurse akan ajar cara nk kira tendangan baby 😊

5y trước

Thank you mommy😁

nurse akan ajar cara nak kira tendangan baby tapi make sure dah 28 weeks keatas . 😊

Nurse akan ajar nnti bila dah 20lbh minggu.. Tak ingt exact week utk start

18w ada rasa plahan2.. nurse ajar dan terangkan bila masuk 28w..☺😊

Nnti nurse akan bagitahu bila nak start kira gerakan bayi.

Nnti nurse akn ajr. Setiap tmjnji ad info² dri kk

Nti nurse akn gitau.. 28w bru start tanda kt buku

Tunggu 28w sis. Nanti misi akan ajar

5y trước

Most welcome ❤

Isi bila nurse dah start soh biasanya..

7 buln bru tnda..tnggu nurse bg tau

5y trước

Thank you mommy