Buku merah baby #2

Anak sulung baru 16 bulan.. Ada kemungkinan nurse marah tak bila nk buka buku merah nanti? Pregnant kali ni rasa sedih sgt sbb belum ready..

Buku merah baby #2
7 Các câu trả lời

jangan sedih2 sis..saya pun anak umur 18 bulan saya dah pregnant lg...nurse bebel sikit je..ingt nak jarakkan 2 tahun,sekali Allah nak bg rezeki awal..skrg dah 29w++...baby dlm kandungan pun sihat je..

alhamdulillah sis pregnant lg..takyah lah sedih sis..allah dh kurniakan sis zuriat.terima je lah..mcm saya teringin sangat nak ada baby..tp tu lah belum ada rezeki lagi..

x yah sedih sis... dah rezeki kita... saya anak 14 bulan dah lekat.. g klinik tadah jew telinga.. skrg dah 35 week lebih... si abg blum dapt berckp lagi😆

Kalau dah rezQi nak wat camne..redho je sis dah rezQi sis murah tang nie..kne marah pun untuk kebaikan hadap je..bukan boleh gugurkan lagi bdosa..tahniah sis

jangan sedih.. rezeki tu.. sy pun da lekat 6 weeks skrg.. anak sulung bru 11 bulan.. hehe..

Takpe rezeki tu. Jangan sedih2 ye

Jangan sedih..Rezeki tu..