Pregnant 24weeks

Hai mommy… nk tanya normal ke bile sakit2 bahagian paha ke punggung… macam nyeri denyut2… nk jalan pun terasa sakit… bile tidur mengiring ke kiri pun sakit… Tolong jelaskan… Risau pulakk 😢

2 Các câu trả lời

ya serba xkena , sy pun camtu sbb jenis tidur satu position xsedar (ngereng kanan).. bila nk tukar ngereng ke kiri terus rasa sakit, lepas dari tu sy kerap tukar2 position tidur.. tu pun sbb sy tau silapnya dekat mna 😅 Alhamdullilah ni dh ok

Normal. Smpai bsalin akn rasa mcmni..