Hi mommy nk tanya ?

Normal klo perut sakit saya pregnant 14week harini perut sakit belah kiri bile terlntng lg terasa sakit

2 Các câu trả lời

Bila perut makin besar, mmg tk sesuai baring terlentang. Kena mengiring ke kiri/kanan. Klu saya nk baring terlentang, saya akan tinggi kn bantal (hampir mcm posisi duduk cuma x tegak sgt). Klu x tinggi kn bantal, saya x la rasa sakit perut cuma rasa x selesa, mcm perut stretched sgt2 sbb ketat perut kot, ruang baby jd sempit 😅

Sy 13w pon x selesa terlentang wak.. Sy skrg mmg akn mengiring, tambah belah kiri mmg jadi favourite.. Dulu sblum pregnant sgt jrg la baring belah kiri