Sakit punggung sehingga paha

Assalamualaikum & hai mommies! Saya dah 9w6d (7/3/2023), nak tanya korg.. Dah lebih kurang seminggu saya sakit punggung hingga paha, normal ke? Nak jalan pun sakit, nak baring & bgn tidur pun sakit. Ke sebab posisi badan saya semasa tidur buat punggung & paha saya sakit eh? 🤔🤨 Tapi takdelah sakit sgt, cumanya sakit sampai tak selesa nak jln, baring & bgn dr tidur 😉 Nak tanya Dr tapi appointment dgn klinik pun lusa….

2 Các câu trả lời

sye pun mcm ni skit punggung smpai peha..bru lps scan check dok smue..normal kalau sakit pinggng punggung slgi tkde bleeding ..sbb rahim kite nk mmbesar...jgn risau yaa😘

2y trước

hihi inshaallahh aminnn2😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Sama sis ,sya pun mcm tu .. blm lg brcmpur mual nk muntah tp tk kuar..lps tu kencing ² ..

2y trước

Alhamdulillah takde rasa mcm tu plak sis.. tapi, saya takleh duduk lama.. buntut jadi sakit, nak bdiri pun sakit.. tu je laa yg saya rasa skrg ni ~