Pregnancy test

Hai mommy nak tanye saya dah delay period 4 hari dari hari asal 12/12 . Tapi bila check upt negative .. adakah saya dikira pregnant? Help Please

2 Các câu trả lời

Kadang delay period tak bermaksud pregnant. Awak boleh jumpa Dr kalau tak datang jugak sebulan sambil tu keep celup upt ya. Maybe masalah hormon pun boleh jadi jugak

Kadang delay sebab nk tuka circle haid tu sendiri. Tpi tk berani ckp sebab saya lepas sebulan delay baru positive😮‍💨