Risau sebab nak tahu keadaan baby

Hai mommy, nak luah je perasaan risau ni 🤣 Saya preggy 7weeks n baru scan ke klinik just nak tahu betul ada isi ke tak.. Ok then alhamdulillah ada isi 😍 n now dah 11 weeks sy kira lepastu kena tunggu appoinment buat buku pink dapat tarikh masa kandungan dh 13weeks nanti, lambat lagi nak tahu baby kat dalam sihat ke mcm mana 😫🙏🏻 ok selama 7 weeks sampai hari ini, risau sgt sebab selalu baca pengalaman org lain, Tiba2 baby didalam takde denyut jantung dah, tiba2 kandungan tak menjadi haiss normal ke perasaan mcm ni? #firstbaby #1stimemom #serioustanya

10 Các câu trả lời

Think positive. Ank first memg mcm tu. Insha allah bby sihat je

4y trước

kan mybe sebab anak first takde pengalaman amin amin