Barang anak

Hai mommy mommy sume , saya nak tanya pasal barang anak . Berapa bulan ye da boleh start membeli barang sikit sikit . sebab saya first mom . sekarang saya baru nak masuk 5bulan .

2 Các câu trả lời

Barang baby Minum:- Botol susu 3oz Tidur:- Bedung Baju Socks & mitten Pacifier Carrier Mandi:- Head-to-toe cleanser Tuala Ear cleanser Nose cleanser Cotton ball/pad Minyak telon Gunting kuku baby Membuang:- Diapers Wipes Ointment Mom:- Maxi pad High waist panties Baby carrier Silicone cup Manual breast pump Bf bra Breast pump wireless

1d trước

ya allah , byk gak ye brgnye 😅

Boleh dh tu beli sikit2

2d trước

nak beli apa dulu ye , awak ade pengalaman tak . share skit