Beli barang baby

Hi mommy. Nak tanya korang start beli barang baby kandungan dah berapa bulan ya? Saya sekarang dah 3 bulan. Nak beli sikit sikit dari sekarang rasa macam terlalu awal pula😅#firstbaby #ingintahu

3 Các câu trả lời

tak salah beli awal. beli sikit tiap bulan. beli saiz kecik besar sebab baby cepat membesar. ramai yang beli start 5 bulan sebab taknak kalut takut terberanak awal atau tak larat bawak perut besar ke sana sini. haha

Sy beli start 6 bulan nak masuk 7