Expo baby mitec 27-29sept

Nak tanya mummies yg lain berbaloi ke utk sy & husband pergi expo baby dkt mitec nanti? Ada mummies yg da pernah pergi? Sale dkt online dgn mitec sama ke #mitec #babyexpomalaysia

6 Các câu trả lời

Kalau ikut 1st pengalaman saya pergi baby Expo di Mid Valley bulan lepas, byk barang2 baby yg kecik2 mcm mitten, baju, toiletries (sabun mandian/basahan) yg murah2 beserta discount sebab saya sempat compare dgn online shop😁 Tapi untuk barang besar mcm stroller, baby cot, car seat, better sis beli online masa sales (25 payday, 9.9 sales) sebab harga dkt Expo sana fixed dan tiada discount. Tapi boleh survey cara penggunaaan alat2 ni dan request mereka buat demo bagi faham guna kalau kita purchase online nanti.Ini untuk pengalaman saya bagi jenama Chicco, Joie, Crolla lah.

3d trước

oo faham. so far tak beli lagi toiletries. Nanti nak tengok if ada yg affordable dan bagus. nnti boleh survey stroller baby cot car seat cmna nk guna yg mana yg bgus. sebab tengah pening lagi nk pilih cmna 😅

1st mom experience pergi baby expo di midvalley lepas, best juga. tgk brg baby mcm2 pilihan, menarik, byk belajar benda baru,voucher utk 1st mom, goodies kecik2, saleman buat demo, jumpa kwn explore sama2 tp skrg dah 3rd trim. penat jln jauh. harga tak la murah sangat tapi good experience. pakai kasut selesa ya

3d trước

baik tq respond 🥰

First experience ke? Pergi je explore. Nanti awak compare sendiri ikut budget, experience, choices of products and brands. Kalau saya tak suka pergi expo. Ramai orang dan harga lebih kurang dengan kedai. Ni bagi saya la. Saya tak suka beli online. Beli terus kat baby shop.

3d trước

ooo faham tq tq

Ok je cuci² mata kalau ada modal boleh je beli apa yg perlu, kalau tidak cuci² mata jelah. Tak semua juga perlu kita beli kt expo kalu nk usha² rege just go n enjoy. Pengalaman sendiri

selamat malam nk tnya...wife sya seblom nie tiada sakit jantung ker apa..tpi bila wife mngndung nie doktor ckp ada sakit jantung...apakh itu punca mengandung atau sbab lain...

prgi je tgok.. ada brg kt expo murah.. ada yg beli online murah.. kne byk buat bandingan

3d trước

baikk