2month 27days

Hai mommy , bby sy xde selsema or ap .tpi dy bernafas mcm bunyi ad kahak .mcm mna nk bt yew.tpi bby xde selsema or batuk . So xpasti bunyi ap sbnarnya #pleasehelp #firstbaby

1 Trả lời

Hi. Bunyi tu kerap dengar ke atau kadang kadang je. Kalau kerap, better check w doctor. Untuk fahaman saya, saluran nafas baby still sempit sebab tu kadang kadang dia bernafas tu berbunyi. Baby saya 3months ++ pun still ada bunyi, dia takde selsema or apa apa juga.

2y trước

Sama sama 😊 Nanti baby makin besar akan hilang bunyi tu. Cuma apa apa, kita as parents just alert, kalau ada kelainan pada baby.