Baby kurang minum susu

Hai mommy, baby sy dh 21 ari kuat tdo n kurang minum susu, puas kejut dy utk minum susu, baby minum sikit saja.. Apa patot sy bt, sy risau sbb berat baby naik skit ja.. #seriusnanya #bantusharing

2 Các câu trả lời

nak taknak kena kejut jugak sis.. baby xde kuningkan..? sbb biase nye baby kuning yg kuat tidur ni..

3y trước

Kuning baby xtgi.. Ari ke 6 dh xde.. Maybe baby sy jns kuat tdo..

baby pagi kena kejut biar dia celik dalam 1jam ke 2jam .. jangan bagi dia tidur je

3y trước

wc