Baby Eczema

Hai mommy, ada sape2 pernah guna tk sabun brand ezerra utk baby eczema? Kalau ada yg guna blh share tk feedback lepas guna sabun mndi tu.#ingintahu

2 Các câu trả lời

Ni pngalaman ank saudara sy la..prnh guna sabun ezerra..msa first dktr detect eczema dktr sruh beli sabun tu. Nak ckp mcm mna ya..mula² guna ok..tpi lama² mcm da kebal tau jdi mcm xfunction..jdi nya tukar sbun lain plak..smpai la skrg ni da 8 thun pon msih bertukar² sabun ni. Eczema ni kna jga mkan jgak..slain dri guna bhan² yg berunsur organic. Kalau guna steroid cream tnpa pngawasan dri dktr nnti boleh effect pda long term. ☺️

pernah pakaikan lotion je, yg pink