Kencing Manis + Darah Rendah 🥺

Hai mommy, ad x sesiapa kat sini yang ad masalah kencing manis plus hb low? Boleh sharing tips macamana nak naikkan balik hb x? #ingintahu #firstbaby #bantusharing

2 Các câu trả lời

amalkan iron rich diet, no sugar less carbohidrat diet dan diet suku-suku separuh. Selepas makan makanan sumber tinggi zat besi, makan makanan tinggi vitamin C. Vitamin C bantu penyerapan zat besi dlm darah. pil zat besi yg diberi klinik tu teruskan makan

try mnum susu lazz . untuk naikkan hb .