xde alahan perut memulas n asyik membuang

Hai mommies.sy nak tau lah,firsttime pregnant ni sy xde alahan.tp kerap mmbuang n kaki kebas n perut memulas2 tu dr belakang n tepi pinggang,normal ke tu mommies.

3 Các câu trả lời

Sy slalu jgk skit perut tp mmg xde pening mual dsb..sy smpai boleh pkai perfume...tp ad spotting coklat 2hri ni...so esok sy nk g hospital tya Doc

Ye... Tp baik jmpa dktor laa.. Blh thu apa mslh.. Jika trlalu skit

Nak tanye standard ke nk smpai due ni ..perut asyik memulus je