15 week kenapa sakit belakang sgt2!???😭😭😭

Sakit belakang sgt , sakit pinggang n perut mcm sengugut tp slow je sakit perut tu mcm period abis lenguh kaki n paha🥺🥺 normal ke tak cmni? Harap2 normal sy risau sgt##bantusharing #pleasehelp #seriusnanya

2 Các câu trả lời

saya pun sama , saya tanya nurse dia kata normal , tapi klau risau sangat better pegi je klinik untuk kepastian dan menghilangkan kerisauan diri sendiri

setiap ibu hamil laen laen ragam yee . macm sya sakit punggung macm nak tercabut punggung.n perut rse macm msok anginn sentiase.