Jus Mariam hilg kan rase loya, btul kee??

Hai mommies..sy bru 1st tri.. lpas mkn msti rase loya dan pening kpala.. kawan sy syorkn mnum jus nie utk hilgkn rasa loya tu.. ada siapa2 tak pernah mnum? Ok ke tak jus nie?? #kehamilan

Jus Mariam hilg kan rase loya, btul kee??
37 Các câu trả lời

saya buat sendiri jus delima. pack dlm pouch kecik2 150ml. minum sekali pagi, sekali sebelum tidur. alhamdulillah tak ada rasa loya nk muntah. kalau tak boleh buat, cuba tengok jamuhub jus delima. nelofa pun minum yg tu.