period

Hai mommies.. Selepas bersalin, berapa lama Moms smua dtg period semula. Saya fully bf. Anak dah sebulan.

20 Các câu trả lời

If sis fully bf, memang lambat sikit period datang balik. Ini sedikit panduan lengkap tentangnya. Semoga berguna! 😊 https://my.theasianparent.com/bilakah-sepatutnya-haid-kembali-selepas-bersalin/?utm_source=question&utm_medium=recommended

5y trước

Tq sis..sy sbenarnya keliru. Sbb mcm ada lendir2 darah, tp sikit2 je kluar. Pki panty liner pn x pnuh. Tu darah period ke apa sy pn x pasti. Ank first, xda pngalaman lg. Huhu. Skg bru pntang 35 hari.

Ikut bdn masing-masing sis..sy x dtg period smp skrg..anak dh 2 thn 6 bln..sy bf anak smp skrg..tahu2 sy pregnant..skrg dh 10 minggu..

Saya haritu selang sebulan lepas kering darah nifas , terus period macam biasa setiap bulan , fully breastfeed juga

3mo trước

sis darah nifas sy selepas 3 minggu stop. then kemarin tiba2 ada darah. adakah itu darah period?

Btul tu ikut bdn msg2 sis...mcm sy nifas pn abis awal... 2-3minggu je nifasnya... Pastu bulan ke-3 dh period dh...

Ank first full bf smpai 2tahun. First period lepas bersalin wktu anak umur 45hari..

Maybe 6 months. Ask your doctor about contraceptive options.

Ooo...ikut badan masing-masing jga la kan. Tak sama.

Masa anak 1st dlu lepas 6 bulan baru period kembali.

Anak 1st 8bln bru period..2nd 10 bulan bru period.

50+hri nifas, rht sminggu, period trs 😅