contraction kuat tapi bukaan jalan sikit

Hai mommies, Sekarang kandungan saya 37w1d, Semalam doc dah induce masuk ubat, Malam semalam baru rasa contraction tiap 5 minit, but still boleh tahan. Pagi ni check bukaan baru 2cm, then doc masukkan belon pulak tapi belum check bukaan lagi. Selalunya lepas masuk belon berapa cm bukaan jalan ye ?

3 Các câu trả lời

Sy penah induce belon dan masuk ubat melalui iv. Ada org masuk belon esoknya bru keluar. Sy pulak masuk belon pukul 6 pgi, 7.30 pgi dah keluar. Dri 1cm ke 3cm. Good luck sis 💪🏻

Klu sy sblm ni. Ambil masa juga ikut org juga rasanya. Sy masuk belon 9am. 3pm pun bru buka 4-5cm.. jam 6pm bru 8cm.. huhu

4y trước

Boleh kencing macam biasa.

Saya 6 jam lepas induce ubat baru Ada bukaan 2 cm. Semoga dipermudahkan urusan Puan