spotting

hai mommies..saya nk tnya.. smlm time saya buang air kecil ada terperasan keluar mcm seurat darah wrna brown mcm darah last kita period tu.. sekali tu je.. perut xda sakit apa.. saya skrg 7weeks.. ok ke? ke saya kena pergi klinik? sory ni 1st baby and 1st time jdi mcm ni.. tq semua..

2 Các câu trả lời

Sama time 8week/9week sy pun ade spotting...kluar masuk je hosptal sbb on off last² doktor korek dkt bawah tu guna mulut itik nak tahu ape punca sllu on off spotting...klo boleh jumpa doktor..

Biasenye kalo keluar seurat drh kaler cklat2 cmtu xde pe pn..tp kalo still keluar lg drh cmtu dgn lbh byk,better awk g cek kt klinik..