Perut cramp

Hai mommiess.. saya nk tnya kenapa perut kerap cramp yer… tpi dia kejap je… dia cramp jap pastu hilang…. Pastu cramp blik… tu baby tendang ke? Saya bru anak 1st 15 minggu

3 Các câu trả lời

saya pun mcm awak haritu, now dh nak masuk 17w, sy pergi scan doc cakap baby okay, cramp maybe sebab angin / dia tendang2, tp saya tkboleh nak rasa lg dr luaran perut. so rasa kejang2 on off gitu sampai lah sekarang.

hii, normal. saya pun pernah kena jugak sekali. 1 hari tu asyik cramp je perut. tp sis kena tahan lah ye. kalau boleh elakkan pakai minyak yg panas. nnti ok la tu

normal sis. 15w janin kecik lagi, bukan tendang tu.