Cramp, 15 minggu

Salam mommies.. kalau dah 15 mggu tetiba kerap ada cramp tu kenapa ya? Tapi takda bleeding.. cuma cramp tu on off.. kejap ada kejap hilang

2 Các câu trả lời

Kalau cramp ringan2 mungkin rahim nk mengembang sis.. Tapi kalau cramp dia sampai tangkap pinggang better sis pg emergency terus ya..sbb sy pernah kena masa 16 weeks end up keguguran sbb sy ingat cramp rahim mengembang seperti yg org slalu cakap..mula2 sakit smpai pinggang lps tu dia on off..cramp 2 3 hari kemudian diikuti oleh bleeding..smpai skrg menyesal tak pg hospital masa awal2😢bkn nak menakutkan sis tp better mencegah awal drpd jd mcm sy..

1y trước

Semoga tak ada apa2 sis.. Skrg pun sy dah pregnant semula😊semoga urusan kita sama2 dipermudahkan sentiasa..

normal sbb rahim nak mengembang, sy pun alami benda yg sama skrg..

1y trước

Terima kasih..kekadang risau jugak kan😅