Baby shy

Hai mommiess....Is it normal that baby didnt kicking when his daddy's touch my baby bmp....

195 Các câu trả lời

bby sy nk msuk 21 mgu.. siang krg aktif.. mlm mmg aktif.. kdg tu ssah nk tdo nk cri posisi tu pn ssah.. ke kiri x nk ke knan x nk.. mata nk tdo.. somi mmg tdo luar lh.. hahhaha psl sy boikot smua ats katil.. bcmpur la dgn dengkur dia mmg x ley nk tdo tpksa lh si somi tdo luar meredhakn diri khikhikhi.. korbankn diri dmi ank.. degupan jntung kuat.. mudah²an kta smua mlahirkn ank dgn slmt ya. ank yg comel dh soleh.

2y trước

Amin