bersalin czer

Hai mommies..nk tya spe yg bersalin czer..ada tak sakit pinggang pada wktu tgh mlm bila nk susu kan bby..sy mghadapi nya sudah 3 bulan..sakit tulang belakang..paling mencabar bila nk bangun susu anak 2..3 pagi..tk boleh bangun..terpksa..capai kpla katil atau apa saja selain husband tolong bantu bangunkn..momiies please share klo ada mslh mcm sy..normal kah lps czer mcm tu..dah berurut..dah jumpa doc..sume ckp kesan czer..tp tk larat la sy nk tanggung berbulan2 sakitnye..???

1 Trả lời

Sy bru 32 hri sis , ta pndai na jwb soklan sis , tp sy pun alami sakit pgg , sume kesan bius tulang blkg tu ...

5y trước

Yeke...doc ckp kesan epidural..tu..tp mcm tak logic..3 bulan sy sakit..kdg2 menangis2 tahan sakit...