gender

hai mommies..agak2 kalau jantung baby 150 tu boy ke girl eh? ?

24 Các câu trả lời

Sya google masa pregnant dulu, mula2 ada yg kata 140 keatas girl.. time tu rasa excited sbb tringin anak girl.. then.. bila dh lama sikit.. trjumpa lagi article,, katanya 150 kebawah baby boy.. then rasa ish mana satu betul.. hihi bila g scan mmg nmpk jelas bby boy..

5y trước

hehe..terima je la kenyataan

Anak saya 150 ke atas kadang2 140 ke atas, baby boy. Takde kajian pulak pasal benda ni. Sebab kat hospital, range heartbeat yang normal masa ctg ialah 130-160. Bahaya kalau kurang, bahaya kalau lebih.

5y trước

mmng x de kajian..just nk tau pengalaman orng😊

Tak pernh dgr pulak, baby heartbeat blh tentukan jantina,, ermm bertahun belajar tak pernh taw...

5y trước

sje nk tau penglaman orng

saya ank 22 laki2..so far xpernah lah hearbeat smpai 140...dlm 136-134 gitu lah..mugkin girl

Dari detik jantung boleh tahu jantina bayi ke? Saya tak tahu pun 😅

5y trước

Hahhahha kan? Doktor pun takde plak cakap pasal ni.

Girl tu saya rasa .. Sbb saya 3 boy. .smua 142. .145..149....tak smpi 150.. ..

5y trước

in shaa allah mudah mudahan

pengalaman sy baby girl tu..sy dh dua baby boy dan 1 girl..

5y trước

Yg boy setiap kali check up 145 x pernah sampai 150..yg girl terus 150..mengidam pn boy suka mkn masam2 girl suka mkn manis.☺

Sy scan doc ckp girl . Harap2 keluar nnti girl betol la 😀insya allah

5y trước

in shaa allah

Bole ke tentukan gender bdasarkan denyutan jantung baby?

5y trước

ikut pengalaman je

Hanya scan jntina mmpu mnjwabnya 😅

5y trước

Ok buatla ap y ptut.. sbb sy scan awal.. bntuk lain.. repeat lg..jntina lain.. last2 3x buat..😅 bru konfem..