GENDER BABY

Hai mommies semoga sihat selalu . saya ada scan gender doktor kata baby girl . cuma nak comfirm dengan mommy pengalaman kalau mcm ni girl ke boy , risau sebab dah terbeli baju baby girl ni .. tq mommies sudi reply .. #firstbaby #ingintahu

GENDER BABY
6 Các câu trả lời

girl ni, klu girl bntuk beger, sy boi nmpk dy punya burunggg secoett haha

bestnya dapat girl . saya pun harap kandungan kedua ni girl aminnnnn

cnfrm girl tu , ank saya scan mcm ni , kuar alhamdulillah girl

girl ni. saya baru scan pun baby girl macamni ada burger

Girl ni mcm sy jugak nmpak jelas 3line

beli je baju unisex