Baby 8M

Hai mommies2.. Nak tumpang tanya yang ada pengalaman, jika baby umur 8M tidak berapa mahu minum air mineral, ada tak air lain yang boleh di minum? Sebab kalau baby tak minum banyak air, dia susah mahu buang air besar. Susah sangat nak bagi baby saya minum mineral, bila tengok dia sakit meneran semasa mahu buang air besar, jadi ikut sedih tengok dia.. ????? Pls help me gv some tips. TQ

2 Các câu trả lời

boleh rujuk makanan berkait air mineral utk baby...difhmkn mmg xssuai..seeloknya bwh setahun hnya susu ibu ckup..puan cuba try error buah2 yg boleh mmbtu baby sng berak ...

Kurng bg susu bg ye mkn yg lembut2 n selng ngn air cm 2 or 3 suap bubur pstu bg air, bg ye mkn buah2 bg betik ke p lenyek lah seng ye nk mkn