Sembeliit baby

Baby 1 bulan boleh sembelit ke? Hanya minum susu ibu sahaja. Muka bila dia nak berak macam susah sangat ja, siap mengerang mcm sakit sangat. Anyone mind to help me?#firstmom #firsttimemom

2 Các câu trả lời

mengerang macam mnaa . anak sy pun mengerang . tp bukan sbb susah berak . kalau berak senang aje , tp suka mengerang . ada jga baca baby mengerang sbb ususnya kecik lg n baby nak membesar.

1y trước

Ada video, tapi sini tak boleh attach pulak. Takut kadang2 tu

sama macam anak saya nak berak ja mengerang , tapi lepas saya makan betik , dia dh x mengerang kalau nak berak atau kentut . ibu cuba makan betik .