Admit ward (serah diri)

Hai mommies yang adaa gdm on ubat , dah adaa yang pi serah diri kee ? Now saya 36weeks taktahu bila kene serah diri sbb adaa gdm 😮‍💨

5 Các câu trả lời

Sy gdm on metformin.. dri awal ngandong on insulin tp last 32week stop insulin skrg cume on metformin.. Doc pakar dh bg tareh serah diri 31/7 38week.. Takleh lebih

sllu nya gdm on ubat 38w serah dri. mcm sya gdm on diet kna serah dri 40w

sy GDM jgk..kena serah diri 29/7 ni hehehehe..selamat berjuang semua🫰🏼

2mo trước

Genap 38 week ke tu

gdm on ubat 38week akan pi serah diri. sabar tau sis.

Kalau diet control boleh smpai 40w