Boleh ke guna cosmoderm ni

Hai mommies, sy nak tahu boleh ke mommy preggies guna cosmoderm yg ni sbb ada bahan salicylic acid? Tu salah satu bahan yang tak bleh dgunakan ntuk ibu preggy..tlong bgthu sy bru prasan

Boleh ke guna cosmoderm ni
4 Các câu trả lời

ye elak gunakan skincare yg ada kandungan slh 1 nya salicylic acid. Apa masalah utama kulit kamu? acne ke? klu salicylic acid ni khas utk kulit berjerawat.

x blh sis. sy sblm ni pun guna yg ni jugak. lepas dpt tahu dlm tu ada salicycic acid terus x guna dh.

tinggalkan yg ada salicylic acid, paraben.. syampoo, body wash pon kne tgk jgk ingredients dlm tu..

Tak boleh guna ni awak