Ibu Hamil boleh pakai tak sabun badan jerawat ni ?? Sebab Ada salicylic acid 2%

7 Các câu trả lời

Saya ada tanya doc bole guna x sabun ni sebab badan naik jerawat masa pregnant, doc xbagi sbb khuatir salicylic acid bole meresap dalam badan & bole effect kandungan.. Jadi sy xjadi pakai.

2y trước

Tula.. better xyah pakai la Kan. risauu

X boleh pakai sis..sunscreen sy yg ada SA pun sy x pakai dah sementara tunggu bersalin ni..skin care semua tukar yg khas untuk preggy mommy 😂

takboleh guna.. apa apa product or skincare yg ada SA lebih 2% sgt bahaya utk perkembangan bayi.. sekiann

Dalam website dia kata kena rujuk doktor kalau kita nak gunaa

2y trước

noted. tenkiuu sis risau jgak. tapi sbb geram tgok jerawat Naik bnyk kat dada ni

xboleh sis..wlaupun sa rendah % tetap xselamat untuk bby

Tak pasti laa sis 😅

Usah le