Air ketuban banyak

Hai mommies, sy dah masuk 34 minggu. Doc ckp air ketuban banyak lpstu saiz kepala baby kecil. 27 hb 7 ne doc suruh jumpa pakar. Ada sesiapa x pengalaman mcm sy? Risau dgn keadaan baby.

1 Trả lời

masa preg 36w air ketuban saya 29 tapi takde kencing manis. Dr ckp, takde apa yg saya perlu buat, cuma mkn mknn sihat je. Apa yg saya buat - minum air masak/ suam banyak. Kurangkan minuman/mknn manis. Selain itu, berdoa & exercise. Bila check semula masa 37w, air ketuban dah turun jadi paras normal 19. Alhamdulillah

11mo trước

Sy skrg pun dah kurangkan makanan berminyak. Minuman pula cuma minum susu calla milk saja. Hrp akan turun mcm sis juga nanti. Aamiin 🙏