Upt test samar

Hai mommies. Smlm dan hari ni sy buat upt test, tp samar² sangat. Jd nya pg ptg mlm sy asyik celup je. Adakah sy pregnant? #ingintahu #bantujawab #bantusharing

Upt test samar
19 Các câu trả lời

pakai clearblue sis.. result accurate and dia akn display brp weeks pregnant

nampak mcm pregnant Tu ..try Beli yg dip n tell try guna air kencing wktu pagi

4mo trước

ok sis, nt sy beli..tq sis

Nmpk 2 line tu 😍😍😍.. nnt sis try lg ok

4mo trước

ok sis..tq sis

beli clear blue ...boleh tau usia kandungan ..

4mo trước

ok sis, ramai yg recommend clear blue dan dip n tell..tq sis

insyaAllah dah ada tu sis..tahniah sis.. 🥰

kalau tengok double line sis

4mo trước

tu la, sy dh excited. tp nanti nk guna test lain pulak. tq sis

gne brand yg lain plak sis..

4mo trước

ok sis, nt sy guna brand lain. tq sis

pagi ni macam mana plk

4mo trước

pg ni samar lg sis..cuba lg 2-3 hr..semoga ada rezeki..tq sis

Masih awal lag

4mo trước

ya betul, masih awl lg..tp tu lah, berharap sgt pregnant kali ni. doakan sy ya..tq sis