Betul ke susah nak lahirkan anak sulung?

Hai mommies, share la pngalaman mommies semua yg melahirkan anak pertama, betul ke agak susah sikit, saya dah 37w perlukan kata2 positif, saya overthinking sngt la. Boleh juga bgi tips untuk mudah bersalin. Mommies yg lahir kan anak first ni lahirkan dlm brpe week? #firstbaby #ingintahu #firstmom #bantusharing #pleasehelp

15 Các câu trả lời

Depends juga puan. Ada org yg senang bersalin ada org yg ada complications sikit. Tp itu semua kuasa Allah. Puan positive thinking jela ye. Doa bnyk2. Semoga permudahkan proses bersalin nti.

In sha Allah mudah je, masa sakit jangan panik . Amalkan surah yasin dengan surah maryam, minta maaf dengan suami, mak ayah. in sha Allah , akan dipermudahkan. ❤️

Baca bahan yg indah2 ja. Jangan baca atau dengar pengalaman org. Nnti buat kita overthinking dan down. Semoga dipermudahkan segala urusan ya

Fikir yg positif aje. Insya Allah dipermudahkan. Saya pon bersalin anak sulung 23/3 haritu. Alhamdulillah, dipermudahkan. Fikir yg baik baik je.

eh no lah. kalau misi tmpt sy beranak hari tu ckp anak 1st mmg dia akn gunting. so mmg akan kena jahit ceritanya 🤣