takaful

Hai mommies, sengaja saya nak kongsikan hari ini.. takaful sekarang sudah kewajipan kita tuk memilikinya, carum la untuk anak2 anda sementara anda mampu dan sihat.. atleast menda ni membantu bila kita ditimpa sesuatu ?? #prudentialbsn #selangor #n.9 #kl #pahang

1 Trả lời

Berapa minimum carumn..

5y trước

baby bole start mencarum ketika usia 2 minggu selepas bersalin... minimum utk mencarum bergantung kepada usia bayi atau kanak2... sehingga orang dewasa.. saya boleh drop nombor telefon saya disini untuk keterangan lanjut 0179228959